Logo Premium Wellness
031 438 07 94
0749 044 721
office@premiumwellness.ro
0758 239 813
medical.office@premiumwellness.ro
Str. Dumitru Brumărescu 1-3
Sector 4, București
© Copyright 2018. Premium Wellness Institute // All rights reserved.
Fitness Premium Wellness

Aerobic & Clase

Premium Wellness Institute îţi oferă alternativa ideală de a-ţi depăşi limitele într-un mod interactiv: clasele de grup cu instructor.

Poţi alege programe în stiluri variate, concepute pe niveluri de intensitate diferite:

STEP&TONE – antrenament de tip cardio ce asigură arderea de calorii (aprox. 500kal/h). Şedinţa este structurată în două module: prima parte de efort cardio, iar cea de-a doua de efort segmentar local (pe grupe de muşchi). Pe un fond muzical ritmat şi energizant, programul Step&Tone te ajută să îţi menţii supleţea şi condiţia fizică fiind un aliat eficient în lupta împotriva afecţiunilor cardiovasculare.

PILATES – o serie de de exerciţii complexe care lucrează toate grupele musculare. Programul îmbunătăţeşte flexibilitatea, coordonarea şi echilibrul, dezvoltă forţa si rezistenţa organismului. Accesibile, clasele noastre de pilates pot fi practicate de orice persoană, indiferent de vârstă sau condiţie fizică.

ABT - Abdominals, Buttocks & Thighs - Clasa ABT acordă o atenţie specială „zonelor-problemă”: abdomen, coapse şi fesieri. Acest program te va ajuta să arzi calorii, să îţi dezvolţi tonusul muscular şi să îţi îmbunătăţeşti aspectul fizic, prin exerciţii specifice pentru zonele vizate.

HIIT - High Intensity Interval Training - reprezintă un antrenament cu intensitate ridicată. Scopul antrenamentului HIT este de a face un efort maxim într-un interval de timp limitat, folosind exerciţii funcţionale cu propria greutate sau cu greutăţi foarte mici.

AEROBIC DANCE  - Dansul aerobic implică o serie de mişcări şi paşi de aerobic clasic combinate cu elemente specifice dansului modern, precum sărituri, mişcări de şold sau mişcări de braţe pe ritmuri muzicale diverse. Spre deosebire de aerobicul clasic, la acest tip de antrenament mişcările sunt combinate astfel încât să rezulte o mică coregrafie.  
Clasele de Aerobic Dance te ajută să obţii o postură mai frumoasă a corpului precum şi o poziţie cât mai corectă şi sănătoasă.
Totodată, sunt deosebit de utile pentre obţinerea şi menţinerea siluetei  şi oferă numeroase beneficii pentru sănătate: îmbunătăţeşte circulaţia sanguină care ajută la o mai bună oxigenare a organelor interne, întăreşte sistemul osos. Pe lângă toate acestea, este şi o modalitate bună de a scăpa de stres şi de reîmprospătare a forţelor.   

FETNO - Fetno aerobic  este un concept inedit datorită frumuseții și naturaleții mișcărilor în care pașii de dans din folclorul românesc sunt transformați în elemente de aerobic benefice sănătății fizice și mentale. Pe parcursul unei ședințe Fetno se lucrează toate grupele musculare ceea ce ajută la arderea a circa 600 - 800 de calorii per antrenament. FETNO aerobic accesorii conține pași de bază din aerobic și dans folcloric, la care se adaugă accesorii specifice precum bastoane, sucitori sau cercuri, menite să ajute la executarea cât mai corectă a exercițiilor. FETNO oferă un antrenament complet al corpului într-o atmosferă incendiară, pe muzică modern remixată, dar care își păstrează influențele folclorice ce reprezintă emblema acestui concept.

GIMNASTICĂ ARTISTICĂ

este un sport care implică o serie de mișcări ce necesită forță fizică, flexibilitate, echilibru, rezistență, grație și conștientizare chinestezică.  

Antrenamentele de gimnastică urmăresc reducerea semnificativă a riscului de supraponderabilitate și obezitate ale copilului. Cursul de gimnastică artistică este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 6-12 ani și este susținut de Oana Dan, fosta gimnastă în lotul național de gimnastică și multiplă campioană națională și internațională.   Fitness Premium Wellness

PENTRU DETALII SI PROGRAMARI

Ne puteti contacta la numarul de telefon:

0314.380.794

Formular de rezervare

*Câmpuri obligatorii