0758 239 813
Logo Premium Wellness
031 438 07 94
0749 044 721
office@premiumwellness.ro
0758 239 813
medical.office@premiumwellness.ro
Str. Dumitru Brumărescu 1-3
Sector 4, București
© Copyright 2018. Premium Wellness Institute // All rights reserved.
Blog Premium Wellness
 • Gimnastică pentru copii. De la ce vârstă?

  Părinții sunt în permanență preocupați ca micuțul lor să fie sănătos și să îi asigure dezvoltarea care va garanta că acesta va ajunge un adult sănătos și de succes. De aceea, astăzi, mulți părinți se întreabă care este sportul care poate garanta un astfel de parcurs pentru copilul lor.

  Read more
  Gimnastică pentru copii. De la ce vârstă?
 • AFC Astra Giurgiu se antrenează pe stadionul PWI

  AFC Astra Giurgiu, fondat în 1921 în Ploiești sub numele Clubul Sportiv Astra-Română, s-a transformat dintr-o echipă care și-a petrecut majoritatea istoriei în ligile inferioare, într-o echipă de prima ligă, fiind pentru prima dată promovată în primul eșalon în sezonul 1997-1998. În prezent,

  Read more
  AFC Astra Giurgiu se antrenează pe stadionul PWI
 • "Fotbal pentru schimbare" la PWI cu participarea lui Miodrag Belodedici

  Premium Wellness Institute a găzduit pe 23 noiembrie 2019, mini campionatul caritabil “Fotbal pentru schimbare”, eveniment marcat de prezenţa legendei fotbalului românesc, Miodrag Belodedici. Câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu două echipe diferite, Miodrag Belodedici a fost invitat special la evenimentul organizat de Eurosport care s-a jucat pe terenul de fotbal acoperit al Centrului sportiv Premium Wellness.

  Read more
 • Echipa FC Botoşani se antrenează la Premium Wellness pentru meciurile din Liga I

  Echipa botoșăneană revine de câţiva ani pe stadionul Centrului sportiv Premium WellnessClubul a fost înființat în anul 2001 și este singurul club din județul Botoșani care a jucat de-a lungul istoriei în primul eșalon al fobalului românesc, promovând în anul 2013. Echipa botoșăneană joacă în sezonul 2019-2020 tot în Liga I.

  Read more
  Echipa FC Botoşani se antrenează la Premium Wellness pentru meciurile din Liga I
 • Dinamo București la Premium Wellness Institute

  Echipa profesionistă de handbal masculin din București revine la recuperare la Premium Wellness Institute. Clubul a câștigat în 1965 Liga Campionilor, fiind prima echipă românească care reușește să câștige acest trofeu.

  Read more
  Dinamo București la Premium Wellness Institute
Pag 1 / 9 »